Duaa after Wudhu

وعن أبي سعيد الخدري رضي الله عنه قال قال رسول الله صلى الله عليه وسلم من قرأ سورة الكهف كانت له نورا يوم القيامة من مقامه إلى مكة ومن قرأ عشر آيات من آخرها ثم خرج الدجال لم يضره ومن توضأ فقال سبحانك اللهم وبحمدك أشهد أن لا إله إلا أنت أستغفرك وأتوب إليك كتب في رق ثم جعل في طابع فلم يكسر إلى يوم القيامة رواه الطبراني في الأوسط ورواته رواة الصحيح واللفظ له ورواه النسائي وقال في آخره ختم عليها بخاتم فوضعت تحت العرش فلم تكسر إلى يوم القيامة وصوب وقفه على أبي سعيد (الترغيب والترهيب 1/237)

Hazrat Abu Sa’eed Khudri (radhiyallahu ‘anhu) reports that Rasulullah (sallallahu ‘alaihi wasallam) said: “The one who recites Surah Kahf (on Friday as mentioned in other Ahaadith), it will be a great light for him on the day of Qiyaamah from his place till Makkah Mukarramah (i.e. till the Ka’bah shareef as mentioned in other Ahaadith). The one who recites the last ten Aayaat of Surah Kahf, and then Dajjaal appears, Dajjaal will not be able to harm him. The one who makes wudhu and thereafter recites the following Duaa, it will be recorded on a page and sealed, and the seal will not be broken until the day of Qiyaamah (i.e. the reward will be preserved and will remain).”

سُبْحَانَكَ اللّهُمَّ وَبِحَمْدِكَ أَشْهَدُ أن لَّا إلهَ إلَّا أَنْتَ أَسْتَغْفِرُكَ وَأَتُوبُ إِلَيكَ

FacebookTwitterPinterestWhatsApp

Check Also

The immense reward of learning and reciting the Qur’aan Majeed

عن عقبة بن عامر، قال: خرج رسول الله صلى الله عليه وسلم ونحن في الصفة، …

Enable Notifications    OK No thanks